etsi
Kirjaudu Kirjaudu
Kasuplan IT-palvelut

 

Tietotekniikan kanssa tulee eteen monesti tilanne, jossa kaikki langat tuntuvat olevan täysin solmussa, eikä tiedä mistä aloittaisi niiden avaamisen.

Tyypillisimmään näitä ovat tietokoneen käynnistyshäiriöt, hidastelu, internet- tai sähköpostiongelmat. Syinä näihin ovat yleensä laite- ja ohjelmistovirheet sekä virusten sekä haittaohjelmien aiheuttamat häiriöt.

Palvelumme tarkoitus on auttaa sinua näiden ongelmien ratkaisussa, sekä ennaltaehkäistä näiden ongelmien syntymistä.

Voit tuoda laitteen huoltoomme tai pyytää meitä kotikäynnille. Teemme kotikäyntejä myös iltaisin ja lauantaisin ilman lisäveloitusta.

Älä tuhlaa aikaasi ja energiaasi tietokoneongelmien selvittämiseen, meiltä saat nopean ja edullisen avun tarpeisiisi. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä kuinka ongelmasi ja tarpeesi parhaiten ratkaistaan. 

Yrityksille olemme on keskittyneet tuottamaan tieto- ja toimistoteknisiä kokonaispalveluita lyhyellä vasteajalla Pohjois-Savon alueella.

Palvelumme kattavat kaikki tietojärjestelmän laitteet ja ohjelmistot, mobiililaitteet, älypuhelimet, toimistolaitteet, tarvikkeet ja niiden täyden tuen.

Ylläpitosopimuksemme mahdollistaa asiakasyritystemme keskittymisen omaan liiketoimintaansa, me vastaamme ICT-ympäristön toiminnasta. Palvelemme myös mikäli tarvitset apua yksittäisten ongelmien ratkaisuun, ohjelmistoasennuksiin tai muuhun vastaavaan.

Tarjoamamme palvelu on hyvin monimuotoista. Tulemme joko paikan päälle asentamaan, huoltamaan ja neuvomaan tai annamme etätukea etätyöpöydän, sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Ompa ongelmasi mikä hyvänsä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!

Tuen yhteystiedot:;

Puhelin: +358(0)405271876
Email: it-palvelut@kasuplan.com