etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Epson Premium Glossy Photo Paper, DIN A3, 255 g/m², 20 arkkia

Premium Glossy Photo Paper, DIN A3, 255 g/m², 20 arkkia € 45,90 Epson

Epson

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Epson - Epson Premium Glossy Photo Paper, DIN A3, 255 g/m², 20 arkkia
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Valokuva paperit
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

C13S041315

GTIN

0010343819788

Kuvaus

Epson Premium Glossy Photo Paper, DIN A3, 255 g/m², 20 arkkia. Tuotteen väri: Valkoinen, Materiaalin viimeistely: Kiilto, Median paino: 255 g/m². Pakkauksen leveys: 310 mm, Pakkauksen syvyys: 430 mm, Pakkauksen korkeus: 10 mm. Tuotteita lavalla: 400 kpl. Alkuperämaa: Japani

Kuvien parhaimmistoa
Älä jumiudu heikompilaatuisiin papereihin. Tämä Premium Glossy Photo Paper -valokuvapaperi tuo esiin kuviesi koko loiston. Tämän ylivoimaisen laadukkaan valokuvapaperin avulla kuvasi ovat täydellisen viimeisteltyjä, aina henkeäsalpaavista maisemista kullanarvoisiin hetkiin perheen kanssa. Hartsipäällysteinen, 255 g/m²:n painoinen paperi paitsi näyttää, myös tuntuu upealta.

Saumatonta yhteistyötä
Nauti tahraantumattomista ja vedenkestävistä kuvista sekä elävistä väreistä, kauniista sävyistä ja käsittämättömän tarkoista yksityiskohdista Epsonin papereiden ja musteiden avulla. Tämä paperi on erityisesti suunniteltu käytettäväksi yhdessä Epsonin musteiden ja tulostinten kanssa takaamaan paras mahdollinen lopputulos. Luonnollisten värien, pehmeiden liukuvärien ja aidontuntuisten ihonsävyjen ansiosta hetket ikuistuvat juuri sellaisina kuin ne muistoissasi ovat.

Kuvasi säilyvät vuosikausia
Valokuviin ikuistetaan ohimeneviä hetkiä, mutta kun yhdistät nämä varta vasten suunnitellut ja testatut valokuvapaperit tulostimiimme ja musteisiimme, kuviesi pitkä elinkaari on taattu.

Sopii kaikkiin tulostimiin
Papereidemme avulla saat upeita tuloksia myös muiden valmistajien tulostimilla ja musteilla. Näin kaikki voivat hyötyä Epsonin asiantuntemuksesta.