etsi
Kirjaudu Kirjaudu

HP 641A Alkuperäinen Syaani 1 kpl

641A, alkuperäinen syaani LaserJet-värikasetti, noin 8 000 sivua € 343,99 Hewlett Packard

Hewlett Packard

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Hewlett Packard - HP 641A Alkuperäinen Syaani 1 kpl
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Laservärit ja kasetit
Varasto saldo 84
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

C9721A

GTIN

0193808110139 / 0193808110115 / 0193808110184 / 0193808110122 / 01938081

Dokumentaatio
Älykkäät kasetit HP Color LaserJet 4600/4650 -tulostinsarjalle
Employee of the Month
Toner Science Sustainability
Kuvaus

HP 641A. Värillisen väriaineen riittävyys sivuina: 8000 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Syaani, Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

Sellaiset käyttäjät pienissä, keskisuurissa ja suurissa yrityksissä, jotka haluavat tulostaa ammattilaatuisia värilaserasiakirjoja.

Anna HP Color LaserJet -tulostusjärjestelmän tuottaa parhaita mahdollisia tuloksia. HP 641A LaserJet -kasettien kemiallisesti tuotettu värijauhe yhdessä tulostimen kanssa takaavat tarkat, yhtenäiset värit sekä luotettavan ja edullisen suorituskyvyn.

Takuu: Tälle HP-tuotteelle annetaan takuu materiaali- ja valmistusvikoja vastaan.
Takuu: Tälle HP-väriaineelle annetaan takuu materiaali- ja valmistusvikoja vastaan. Takuu ei koske tuotteita (a) joita on täytetty uudelleen, uudistettu, kierrätetty tai muulla tavoin peukaloitu, (b) joissa ilmenevän ongelman aiheuttaa väärinkäyttö, virheellinen varastointi tai käyttö muissa kuin tulostintuotteen määrityksissä ilmoitetuissa käyttöolosuhteissa tai (c) joissa näkyy jälkiä tavallisesta käytöstä johtuvasta kulumisesta. Saat takuupalvelua palauttamalla tuotteen ostopaikkaan yhdessä ongelman kirjallisen kuvauksen ja tulostusnäytteiden kanssa tai ottamalla yhteyden HP:n asiakastukeen. HP vaihtaa vialliset tuotteet tai palauttaa niiden ostohinnan harkintansa mukaan. PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA TÄMÄ TAKUU KORVAA KAIKKI MUUT KIRJALLISESTI TAI MUUTOIN ILMAISTUT TAI OLETETUT TAKUUT JA EHDOT JA HP ERITYISESTI TORJUU PÄTEMÄTTÖMINÄ OLETETUT TAKUUT TAI EHDOT MYYNTIKELPOISUUDESTA, TYYDYTTÄVÄSTÄ LAADUSTA TAI SOPIVUUDESTA JOHONKIN TIETTYYN TARKOITUKSEEN. PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA HP TAI SEN TOIMITTAJAT EIVÄT VASTAA SUORANAISISTA, EPÄSUORISTA, SATTUMANVARAISISTA, SEURAAMUKSELLISISTA (MUKAAN LUKIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ TAI RAHALLISESTA TAPPIOSTA JOHTUVISTA) TAI MUISTA VAHINGOISTA RIIPPUMATTA SIITÄ, MIHIN KORVAUSVAATIMUS PERUSTUU. TÄMÄN LAUSEKKEEN TAKUUEHDOT TÄYDENTÄVÄT TÄMÄN TUOTTEEN HANKINTAA KOSKEVIA PAKOLLISIA LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIA, EIVÄTKÄ NE SULJE POIS, RAJOITA TAI MUUTA KYSEISIÄ OIKEUKSIA, PAITSI LAINSÄÄDÄNNÖN NIIN SALLIESSA.