etsi
Kirjaudu Kirjaudu

HP 90X Alkuperäinen Musta 1 kpl

90X, alkuperäinen riittoisa musta LaserJet-värikasetti, 24 000 sivua € 348,30 Hewlett Packard

Hewlett Packard

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Hewlett Packard - HP 90X Alkuperäinen Musta 1 kpl
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Laservärit ja kasetit
Varasto saldo 23
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

CE390X

GTIN

0193808114816 / 0193808114823 / 0193808114830 / 0193808114854 / 08849625

Dokumentaatio
Employee of the Month
Toner Science Sustainability
Kuvaus

HP 90X. Mustan väriaineen riittävyys sivuina: 24000 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Musta, Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

Sopii toimistokäyttöön, kun asiakirjojen ammattimainen ja tasainen laatu on tärkeä asia ja kun väriainejärjestelmän on säästettävä energiaa.

HP 90X LaserJet -värikasetti tuottaa jatkuvasti ammattimaisia asiakirjoja ja tehostaa toimistotehtäviä. Tulosta nopeasti laadusta tinkimättä. Tuota terävää tekstiä ja tarkkoja kuvia ja säästä samalla entistä enemmän energiaa[1].

Takuu: Tälle HP-tuotteelle annetaan takuu materiaali- ja valmistusvikoja vastaan.
Takuu: Tälle HP-tuotteelle annetaan takuu materiaali- ja valmistusviat kattava takuu. Takuu ei koske tuotteita, (a) joita on täytetty uudelleen, uudistettu, kierrätetty tai muulla tavoin muunneltu, (b) joissa ilmenevän ongelman aiheuttaa väärinkäyttö, virheellinen varastointi tai käyttö muissa kuin tulostintuotteen määrityksissä ilmoitetuissa käyttöolosuhteissa, tai (c) joissa näkyy jälkiä tavallisesta käytöstä johtuvasta kulumisesta. Saat takuupalvelua palauttamalla tuotteen ostopaikkaan yhdessä ongelman kirjallisen kuvauksen ja tulostusnäytteiden kanssa tai ottamalla yhteyden HP:n asiakastukeen. HP joko vaihtaa vialliset tuotteet tai palauttaa niiden ostohinnan harkintansa mukaan. PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA TÄMÄ TAKUU KORVAA KAIKKI MUUT KIRJALLISESTI TAI MUUTOIN ILMAISTUT TAI OLETETUT TAKUUT JA EHDOT JA HP ERITYISESTI TORJUU PÄTEMÄTTÖMINÄ OLETETUT TAKUUT TAI EHDOT MYYNTIKELPOISUUDESTA, TYYDYTTÄVÄSTÄ LAADUSTA TAI SOPIVUUDESTA JOHONKIN TIETTYYN TARKOITUKSEEN. PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA HP TAI SEN TOIMITTAJAT EIVÄT VASTAA SUORANAISISTA, ERITYISISTÄ, SATTUMANVARAISISTA, SEURAAMUKSELLISISTA (MUKAAN LUKIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ TAI RAHALLISESTA TAPPIOSTA JOHTUVISTA) TAI MUISTA VAHINGOISTA RIIPPUMATTA SIITÄ, MIHIN KORVAUSVAATIMUS PERUSTUU. TÄMÄN LAUSEKKEEN TAKUUEHDOT TÄYDENTÄVÄT TÄMÄN TUOTTEEN HANKINTAA KOSKEVIA PAKOLLISIA LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIA, EIVÄTKÄ NE SULJE POIS, RAJOITA TAI MUUTA KYSEISIÄ OIKEUKSIA, PAITSI LAINSÄÄDÄNNÖN NIIN SALLIESSA.