etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Samsung SM-R365NZKNNEE älykello Musta SAMOLED 3,81 cm (1.5") GPS (satelliitti)

1.5"(38.6mm), 216 x 432, SAMOLED, Tizen, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2 € 225,93 Samsung

Samsung

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Samsung - Samsung SM-R365NZKNNEE älykello Musta SAMOLED 3,81 cm (1.5") GPS (satelliitti)
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Mobiili sovellukset
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

SM-R365NZKNNEE

Kuvaus

Samsung SM-R365NZKNNEE. Näytön halkaisija: 3,81 cm (1.5"), Näytön tyyppi: SAMOLED, Näytön erottelutarkkuus: 216 x 432 pikseliä, Kosketusnäyttö. RAM-kapasiteetti: 512 MB, Flash-muisti: 4 GB. Wi-Fi. GPS (satelliitti). Akun kapasiteetti: 200 mAh. Paino: 33 g. Kotelon väri: Musta, Band-väri: Musta. Käyttöjärjestelmä asennettu: Tizen

Liikunnalla on väliä
Gear Fit2 Pro on aktiiviseen elämäntapaan kehitetty älykello. Se sopii sekä arkiliikkujille että eliittiurheilijoille. Siinä on sisäinen GPS, sykemittari, askelmittari, kiihtyvyysanturi, gyrometri ja kalorimittari. Ne ovat apuna liikunnassasi, myös treenien aikaan.

Suosikkimusiikkisi Spotify Offline* -sovelluksella
Ota kannustava musiikki mukaan kaikkialle, niin jaksat paremmin. Sisäinen 4 Gt:n muisti antaa mahdollisuuden ottaa mukaan reilusti treenimusiikkia, jota voi kuunnella Spotifyn offlinetilassa. Suosikkimusiikkisi voi olla aina mukanasi ja voit kuunnella sitä Bluetooth-kuulokkeilla tai -kaiuttimella (myydään erikseen).

Mukana myös uidessasi tai suihkussa
Pidä kirjaa siitä kuinka monta altaan pituutta olet uinut. Gear Fit2 Pro on vedenkestävä* ja luultavasti tyylikkäin uintikaveri, jonka kanssa voit hioa kroolaustekniikkaasi. Speedo On -sovelluksen takana on Speedo Innovation Aqualab ja sen avulla voit mitata uintivetojen määrän, uimasi matkan, sykkeen, kalorien kulutuksen ja nopeuden.

Lataa sovelluksia ja kellotauluja
Voit valita haluamiasi sovelluksia, kuten Spotifyn, ja voit mukauttaa Gear Fit2 Pron ulkonäköä erilaisilla kellotauluilla. Löydät kaiken etsimäsi, ja enemmänkin, Galaxy App Storesta.

Mikään tärkeä ei jää huomaamatta
Kätevä tapa päästä eroon puhelimesta treenatessasi ja muissa arjen askareissa. Voit tehdä Gear Fit2 Pron avulla asioita, joihin ennen tarvitsit puhelimen. Gear Fit2 Pron avulla voit vastata puheluihin, lukea ilmoituksia ja lähettää viestejä suoraan ranteesta ottamatta puhelinta esille taskusta tai laukusta.