etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Epson Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 arkkia

Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 arkkia € 25,47 Epson

Epson

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Epson - Epson Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 arkkia
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Valokuva paperit
Varasto saldo 46
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

C13S041332

GTIN

0010343829978 / 8885007027302

Kuvaus

Epson Premium Semi-Gloss Photo Paper - A4 - 20 arkkia. Tuotteen väri: Valkoinen, Materiaalin viimeistely: Puolikiiltävä, Median paino: 251 g/m². Pakkauksen leveys: 243 mm, Pakkauksen syvyys: 230 mm, Pakkauksen korkeus: 5 mm

Ammattitasoista laatua
Halusitpa tulostaa muoto- tai maisemakuvia, tämä edistyksellinen puolikiiltävä valokuvapaperi soveltuu molempiin käyttötarkoituksiin. Sen tyylikäs puolikiiltävä pinta tuo jokaisen kuvan yksityiskohdat esiin, mutta vähentää mahdollisia heijastuksia. Tämän paperin avulla voit helposti nostaa valokuvasi ammattilaistasolle.

Paras kumppanuus
Tuota nopeasti kuivuvia, hankausta ja vettä kestäviä valokuvia ja nauti niiden eloisista väreistä, kauniista värisävyistä ja uskomattoman tarkoista yksityiskohdista yhdistelemällä Epsonin papereita ja musteita. Tämä paperi on parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi suunniteltu erityisesti Epsonin musteita ja tulostimia varten.

Vaali valokuviasi pitkään
Kuvat esittävät ehkä ohikiitäviä hetkiä, mutta nämä paperit on suunniteltu ja testattu niin, että ne tarjoavat kestävän ratkaisun, kun niitä käytetään yhdessä tulostimiemme ja musteidemme kanssa.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa
Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.