etsi
Kirjaudu Kirjaudu

HP Color LaserJet 220V Fuser Kit kiinnitysyksikkö

HP Color LaserJet CB458A 220V Fuser Kit € 292,39 Hewlett Packard

Hewlett Packard

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Hewlett Packard - HP Color LaserJet 220V Fuser Kit kiinnitysyksikkö
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Kiinitysyksiköt
Varasto saldo 11
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

CB458A

GTIN

0882780488786

Dokumentaatio
Employee of the Month
leaflet
Toner Science Sustainability
Kuvaus

HP Color LaserJet 220V Fuser Kit. Tulostustekniikka: Laser, OEM-koodi: CB458A, Tuotemerkin yhteensopivuus: HP. Paino: 4,6 kg, Mitat (LxSxK): 597,92 x 248,92 x 283,97 mm. Paino pakattuna: 6,2 kg, Pakkauksen koko: 598 x 249 x 284 mm. Tuotteita lavalla: 32 kpl

HP-huoltosarjat varmistavat, että HP-tulostimesi pysyy käyttökunnossa ja tuottaa jatkuvasti työntekijöille parasta mahdollista tulostuslaatua.

Varmista ajoittaisella tarvikkeiden vaihtamisella HP-tulostimen optimaalinen tulostuslaatu.HP-huoltosarjat takaavat, että HP-tulostimesi on aina käytettävissä, mikä parantaa yrityksesi tehokkuutta. HP-huoltosarjat sisältävät käyttäjän vaihdettavia osia, jotka toimivat HP-tulostimen kanssa ilmoittaakseen, kun ne vaativat huoltoa.Alkuperäisten HP-värikasettien hallittavuustoiminnot tehostavat tulostamista toimistossa. Kasettien sisäiset älytoiminnot auttavat tulostinta käytön seuraamisessa ja ilmoitusten lähettämisessä, kun tulostustarvikkeet ovat käymässä vähiin.


Takuu: 90 päivän rajoitettu takuu (vain valmistusosat)
Takuu: Tälle HP:n tuotteelle annetaan takuu materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Takuu päättyy käyttöiän päättymisestä kertovan viestin tullessa näkyviin. Takuu ei kata tuotteita, jos (a) niitä on uudistettu, kierrätetty tai käsitelty omavaltaisesti, (b) ongelman aiheuttaa väärinkäyttö, virheellinen varastointi tai käyttö muissa kuin tulostintuotteen määrityksissä ilmoitetuissa käyttöolosuhteissa tai (c) ne ovat kuluneet tavallisessa käytössä. Saat takuupalvelua palauttamalla tuotteen ostopaikkaan yhdessä ongelman kirjallisen kuvauksen kanssa tai ottamalla yhteyden HP:n asiakastukeen. HP joko vaihtaa vialliset tuotteet tai palauttaa niiden ostohinnan harkintansa mukaan. PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA TÄMÄ TAKUU KORVAA KAIKKI MUUT KIRJALLISESTI TAI MUUTOIN ILMAISTUT TAI OLETETUT TAKUUT JA EHDOT JA HP ERITYISESTI TORJUU PÄTEMÄTTÖMINÄ OLETETUT TAKUUT TAI EHDOT MYYNTIKELPOISUUDESTA, TYYDYTTÄVÄSTÄ LAADUSTA TAI SOPIVUUDESTA JOHONKIN TIETTYYN TARKOITUKSEEN.PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA HP TAI SEN TOIMITTAJAT EIVÄT VASTAA SUORANAISISTA, ERITYISISTÄ, SATTUMANVARAISISTA, SEURAAMUKSELLISISTA (MUKAAN LUKIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ TAI RAHALLISESTA TAPPIOSTA JOHTUVISTA) TAI MUISTA VAHINGOISTA RIIPPUMATTA SIITÄ, MIHIN KORVAUSVAATIMUS PERUSTUU.TÄMÄN LAUSEKKEEN TAKUUEHDOT TÄYDENTÄVÄT TÄMÄN TUOTTEEN HANKINTAA KOSKEVIA PAKOLLISIA LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIA, EIVÄTKÄ NE SULJE POIS, RAJOITA TAI MUUTA KYSEISIÄ OIKEUKSIA, PAITSI LAINSÄÄDÄNNÖN NIIN SALLIESSA.