etsi
Kirjaudu Kirjaudu

LG V30 6" 4GB 3300mAh Hopea

6'' QHD (2880x1440) OLED, 18:9, Qualcomm Snapdragon 835 Octa-Core (2.45GHz), Adreno 540, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB ROM, LTE, MicroSD, USB Type-C, 3.5mm, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 BLE, NFC, GPS, 16+13/5MP Cam, Li-Ion 3300mAh, 158g, Android 7.1.2 Nougat € 820,11 LG

LG

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
LG - LG V30 6" 4GB 3300mAh Hopea
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Älypuhelimet
Varasto saldo 46
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

LGH930.ANEUSV

Kuvaus

LG V30. Näytön halkaisija (tuuma): 15,2 cm (6"), Näytön erottelutarkkuus: 2880 x 1440 pikseliä, Näytön tyyppi: OLED. Prosessori: 835. RAM-kapasiteetti: 4 GB, RAM-tyyppi: LPDDR4. Takakameran resoluutio: 16 MP, Takakameran tyyppi: Kaksoikamera. 3G. Käyttöjärjestelmä: Android, Käyttöjärjestelmän versio: 7.1.2 Nougat. Akun kapasiteetti: 3300 mAh. Tuotteen väri: Hopea. Paino: 158 g

Vankka ja saumaton
Bezel-less-näyttö. Saumattomilla kaarilla ja tasapainotetulla 2:1 näyttösuhteella LG V30 sallii sinun täysin syventyä nauttimaan siitä ja se sopii hyvin käteesi. Miellyttävä, teksturoitu pinta suojaa lialta ja tahroilta - itse asiassa, puhelimella on IP-68-luokitus ja täyttää myös MIL Spec 810G -standardin vaatimukset

Anna valon tulla
Päästä valon sisään, saat terävämpiä ja kirkkaampia valokuvia. LG V30:n F1.6 -lasilinssi parantaa suuresti dynamiikkaa ja valokuvausta hämärässä. Ota täydellinen kuva missä tahansa ympäristössä.

Ole oma ohjaajasi
Sieppaa ammattimainen elokuva-look. Cine Video -toiminto tarjoaa eloisampia värejä ja parempaa dynamiikkaa, aivan kuten oikeassa elokuvassa. LG-Cine LOG auttaa puolestaan luomaan dramaattisia yksityiskohtia elokuvalliseen tarinankerrontaan.

Täydellinen Zoom-ohjaus
Valot, kamera, zoom! Esiaseta zoomin nopeus, sijainti ja liike videon kuvalle. Vaivattomalla ja hallitulla Point Zoom -toiminnolla voit kuvata videoita Hollywoodin kameramiesten tapaan.

Sieppaa suurempi kuva
Sieppaa loistavia laajakulmakuvia, vähemmällä pyöreiden reunojen aiheuttamalla vääristymällä. Takakamerassa on 16MP-linssi ja laajakulma 13MP-linssi - kätevä ryhmäkuvissa ja maisemakuvissa. Lisäksi edessä oleva 13MP-laajakulmakamera auttaa saamaan kaikki mukaan selfie-kuviin!

Loistavia videoita, mahtava ääni
Tallenna puhdas Hi-Fi-ääni missä tahansa! Käytä LG V30:n suuntaavaa vastaanotinta laatumikrofonina, jotta saat loistavan, rauhallisen äänen ilman vääristymiä, myös meluisissa ympäristöissä.

Anna jokaisen yksityiskohdan liikuttaa sinua
Aivan kuin sinulla olisi oma yksityiskonsertti. LG V30’s Hi-Fi Quad DAC -toistolla voit nauttia rikkaista ja täydellisistä äänistä, jotka on kerrostettu live-esityksen tapaan. Nauti hämmästyttävästä selkeydestä häviöttömillä tiedostomuodoilla, jotka varmistavat, ettet jää paitsi yhdestäkään kappaleesta.

Tuunattu makusi mukaan
Tuunaa äänen toivomustesi mukaan. LG:n äänen esiasetukset ja digitaalisten suodittimien avulla ääni on parannettu ja säädetty makusi ja ympäristösi mukaan ja lisäävät äänen ammattimaisuutta, jotta voit nauttia rikkaammasta ja täyteläisemmästä musiikista kotona tai kun olet liikkeellä.

Tietää aina, että se olet sinä
LG V30:n parannettu kasvojen tunnistustekniikka auttaa sinua avaamaan puhelimen nopeammin ja helpommin ilman pyyhkäisyä tai numeroiden syöttöä. Lisäksi sen parannettu äänen tunnistustekniikka pystyy tunnistamaan ja voidaan asettaa vastaamaan ainoastaan sinun ääneesi, mikä tekee Google Assistantista tarkemman, turvallisemman ja kätevämmän.

Helppo tavoittaa
Nauti paremmasta ohjauksesta ja käytöstä. Leijuvaa tehtäväpalkkia on helppo käsitellä ilman, että menossa oleva työ häiriintyy. Telakoi suosikkisovelluksesi, siirtele niitä näytöllä. Musiikkia, ilmoituksia, yhteydenottoja ja paljon muuta samassa paikassa.

Ihmisen kosketus
Haptinen kosketus lisätarkkuudella. Tunteellinen haptinen palaute tekee ostoksista, kameran tarkasta säätämisestä ja ilmoituksista moniaistinen kokemus.

Tapaa Google Assistantisi
Google Assistant helpottaa jokapäiväistä elämääsi. Aseta muistutuksia, saa ohjeita, löydä kuvasi ja järjestä matka. Aloita koskettamalla ja pitämällä alhaalla puhelimesi Home-painiketta.

Nyt VR:n kanssa
LG V30 on LG:n ensimmäinen Google Daydream-ready-puhelin. Yhdessä LG V30:n 6,0" OLED FullVision -näytön kanssa, saat laajennetun ja vaikuttavan VR-kokemuksen suosikkipeleissä, elokuvissa ja videoissa.