etsi
Kirjaudu Kirjaudu

HP 920XL Alkuperäinen Syaani, Magenta, Keltainen 3 kpl

HP 920XL Officejet Value Pack-50 sht/A4/210 x 297 mm € 58,04 Hewlett Packard

Hewlett Packard

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Hewlett Packard - HP 920XL Alkuperäinen Syaani, Magenta, Keltainen 3 kpl
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Mustesuihku värikasetit
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

CH081AE

GTIN

0885631716441

Dokumentaatio
Q317 Original HP Ink SMB Video
Kuvaus

HP 920XL. Malli: Alkuperäinen, Mustetyyppi: Väriainepohjainen muste, Tulostuskasettien väri(t): Syaani, Magenta, Keltainen. Pakkauksen paino: 860 g. Tuotteita lavalla: 270 kpl, Lavan paino: 283,7 kg. Pakkauksen koko: 222 x 34 x 310 mm, Materiaaliarkkien määrä pakkauksessa: 50 arkkia, Pääpakkauksen mitat (LxSxK): 373 x 248 x 331

HP 920XL Officejet -säästöpakkaus antaa mukauttaa markkinointimateriaalin sisällön ja suunnittelun luomishetkestä tuotantoon. Käyttämällä HP Officejet 920 -musteita voit luoda vaikuttavilla teksteillä ja grafiikoilla varustettuja markkinointimateriaaleja.

Säästä mustetta ja paperia tulostamalla markkinointimateriaalit itse[1]. Varmista ammattimaiset tulosteet käyttämällä HP:n yritysmarkkinoinnin suunnitteluun opastavaa CD-levyä.Tulosta vain tarvitsemasi vain tarvittaessa. Voit tulostaa myös lehtisiä ja muita markkinointimateriaaleja. Säästä aikaa tulostamalla omassa toimistossasi.Voit päivittää materiaalit helposti ja päästä hyötymään uusista liiketilaisuuksista. Maksimoi projektiesi vaikutus ja estä läpikuultaminen käyttämällä mattapintaista, kaksipuolinen paperia (180 gsm).


Takuu: Takaamme, että kukin HP:n mustekasetti, tulostuspää ja niihin liittyvät tarvikkeet ovat vapaita kaikista materiaali- ja valmistusvioista takuun voimassaolon aikana.
Vakiotakuulauseke: Tälle HP-tuotteelle annetaan tuotteessa merkittyyn päivämäärään astijoka kattaa materiaali- ja valmistusviat ohjeiden mukaisessa normaalikäytössä. Takuu ei koske tyhjiä tuotteita tai tuotteita, joita on muunneltu jollain tavalla. Täydelliset takuutiedot saadaksesi ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai lataa ne sivuilta /support/inkjet_warranty. Tämän valmistajan takuun lisäksi sinulla saattaa olla myyjän suhteen lakisääteisiä oikeuksia, joita ei ole rajoitettu valmistajan myöntämällä takuulla.