etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Epson 104 EcoTank Yellow ink bottle

104 EcoTank Yellow ink bottle € 19,02 Epson

Epson

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Epson - Epson 104 EcoTank Yellow ink bottle
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Tulostustarvikkeet
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

C13T00P440

GTIN

8715946655833

Kuvaus

Epson 104 EcoTank Yellow ink bottle. Tulostuskasettien väri(t): Keltainen, Tuotemerkin yhteensopivuus: Epson, Tuotteen väri: Monivärinen. Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

Jokapäiväiseen tulostukseen
Tämä neljä värimustetta sisältävä mustesarja on luotettava ja vaivaton ratkaisu niin kotitehtävien kuin myös lentolippujen tulostukseen.

Leikkaa mustekustannuksia
Etsitkö erittäin edullista tulostusratkaisua? Tulostimen mukana toimitetulla ensimmäisellä mustesarjalla voit säästää keskimäärin 90 % mustekustannuksista2. Tulostaminen ei ole ainoastaan edullista, vaan on hämmästyttävää, kuinka monta sivua yhdellä sarjalla voi tuottaa – jopa 4 500 mustavalkoista ja 7 500 värillistä sivua1.

Suunniteltu helppokäyttöisyyttä ajatellen
Uudenlaisen muotoilun ansiosta Epsonin mustepulloja on helpompi käyttää kuin koskaan aikaisemmin. Uudenlaiset pullot mahdollistavat siistit uudelleentäytöt ja varmistavat, että säiliöön lisätään vain oikean väristä mustetta.

Aito tuote
Epsonin aidoilla musteilla tulostat vaivattomasti ja luotettavasti. Investoimme laajaan tutkimukseen ja huipputeknisiin valmistustiloihin ja testaamme tuotteemme perusteellisesti, jotta voimme tarjota asiakkaille laatutuotteita.