etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Epson Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 arkkia

Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 arkkia € 21,54 Epson

Epson

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Epson - Epson Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 arkkia
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Valokuva paperit
Varasto saldo 7
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

C13S041106

GTIN

0010343601840

Kuvaus

Epson Self-Adhesive Photo Paper - A4 - 10 arkkia. Tuotteen väri: Valkoinen, Materiaalin viimeistely: Matta, Median paino: 167 g/m². Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl, Pakkauksen leveys: 215 mm, Pakkauksen syvyys: 300 mm. Lavan leveys (UK): 100 cm, Lavan pituus (UK): 120 cm, Lavan korkeus (UK): 62 cm. Alkuperämaa: Japani

Tyylikäs ja kestävä
Kun olet todennut, kuinka kätevä, kirkas ja kestävä tämä itsekiinnittyvä arkki on, et varmastikaan enää halua käyttää liimapuikkoja. Siitä voi tehdä kestäviä ja yksilöllisiä kansia koulukirjoja varten sekä yksilöllisiä tarroja, joiden avulla voit pitää kotisi tai toimistosi järjestyksessä. Luovat käyttäjät voivat käyttää tätä A4-sivua tyhjänä alustana ja luoda sille erilaisia tarroja, jotka voidaan leikata ja kiinnittää lähes mihin tahansa.

Tulostus on kumppanuussuhde
Nauti eloisista väreistä, kauniista värisävyistä ja uskomattoman tarkoista yksityiskohdista yhdistelemällä Epsonin arkkeja ja musteita. Tämä tuote on parhaan mahdollisen laadun varmistamiseksi suunniteltu erityisesti Epsonin musteita ja tulostimia varten.

Yhteensopivuus kaikkien tulostimien kanssa
Tulostusjälki on loistava myös muiden valmistajien tulostimia ja musteita käytettäessä, joten kaikki voivat hyödyntää Epsonin asiantuntemusta.