etsi
Kirjaudu Kirjaudu

HP 82 Alkuperäinen Syaani

HP 82 syaani mustesäiliö, 69 ml € 61,57 Hewlett Packard

Hewlett Packard

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Hewlett Packard - HP 82 Alkuperäinen Syaani
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Mustekasetit - LFP
Varasto saldo 49
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

C4911A

GTIN

0725184272707 / 0882780756663

Dokumentaatio
leaflet
Folder (PDF)
Kuvaus

HP 82. Malli: Alkuperäinen, Tulostuskasettien väri(t): Syaani, Tuotemerkin yhteensopivuus: HP. Tuotteen leveys: 125 mm, Tuotteen syvyys: 39 mm, Tuotteen korkeus: 143 mm. Kuormalavan leveys: 101,6 cm, Kuormalavan pituus: 121,9 cm, Kuormalavan korkeus: 2,31 m. Tyhjäpaino: 48 g

HP 82 syaani mustesäiliö (69 ml)

Huippuvalokuvalaatua HP:n väritekniikalla ja korkealla tarkkuudellaHuoletonta tulostusta. HP 82 -musteet on suunniteltu tuottamaan kirkkaat, korkealaatuiset kuvat ja selkeän, tarkan viivalaadun sekä ammattimaiset tulokset joka kerta.Sisäiset älykkäät ominaisuudet valvovat mustetasoja. Älykkään tekniikan ansiosta mustekasettien, tulostuspäiden ja tulostimen välinen tiedonsiirto on mahdollista, mikä maksimoi laadun ja suorituskyvyn. Käyttäjä saa ilmoituksen, kun tarvikkeita on vaihdettava.


Takuu: Takaamme, että kukin HP:n mustekasetti, tulostuspää ja niihin liittyvät tarvikkeet ovat vapaita kaikista materiaali- ja valmistusvioista takuun voimassaolon aikana.
Vakiotakuulauseke: Tälle HP-tuotteelle annetaan tuotteessa merkittyyn päivämäärään astijoka kattaa materiaali- ja valmistusviat ohjeiden mukaisessa normaalikäytössä. Takuu ei koske tyhjiä tuotteita tai tuotteita, joita on muunneltu jollain tavalla. Täydelliset takuutiedot saadaksesi ota yhteyttä jälleenmyyjääsi tai lataa ne sivuilta /support/inkjet_warranty. Tämän valmistajan takuun lisäksi sinulla saattaa olla myyjän suhteen lakisääteisiä oikeuksia, joita ei ole rajoitettu valmistajan myöntämällä takuulla.