etsi
Kirjaudu Kirjaudu

HP C9153A tulostinpaketti Huoltosetti

HP LaserJet 220V User Maintenance Kit € 645,42 Hewlett Packard

Hewlett Packard

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Hewlett Packard - HP C9153A tulostinpaketti Huoltosetti
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Lisävarusteet - P&S
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

C9153A

GTIN

5018206248701 / 8887815284786 / 0725184846687 / 5052179898099 / 57059655

Dokumentaatio
Employee of the Month
leaflet
Toner Science Sustainability
Kuvaus

HP C9153A. Tuotetyyppi: Huoltosetti, Tulostustekniikka: Laser, Sivumäärä: 350000 sivua. Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

HP LaserJet -tarvike- ja huoltosarjat takaavat, että HP-tulostimesi pysyy käyttökunnossa ja tuottaa jatkuvasti työntekijöille parasta mahdollista tulostuslaatua.

Varmista ajoittaisella tarvikkeiden vaihtamisella HP-tulostimen optimaalinen tulostuslaatu.HP-huoltosarjat takaavat, että HP-tulostimesi on aina käytettävissä, mikä parantaa yrityksesi tehokkuutta. HP-huoltosarjat sisältävät käyttäjän vaihdettavia osia, jotka toimivat HP-tulostimen kanssa ilmoittaakseen, kun ne vaativat huoltoa.HP-huoltosarjat sisältävät tarvikkeita, jotka on rakennettu kestämään. Lisäksi HP-takuusi tukee niitä.


Takuu: 90 päivän rajoitettu takuu (vain valmistusosat)
Takuu: Tälle HP:n tuotteelle annetaan takuu materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Takuu päättyy käyttöiän päättymisestä kertovan viestin tullessa näkyviin. Takuu ei kata tuotteita, jos (a) niitä on uudistettu, kierrätetty tai käsitelty omavaltaisesti; (b) ongelman aiheuttaa väärinkäyttö, virheellinen varastointi tai käyttö muissa kuin tulostintuotteen määrityksissä ilmoitetuissa käyttöolosuhteissa tai (c) ne ovat kuluneet tavallisessa käytössä. Saat takuupalvelua palauttamalla tuotteen ostopaikkaan yhdessä ongelman kirjallisen kuvauksen kanssa tai ottamalla yhteyden HP:n asiakastukeen. HP vaihtaa vialliset tuotteet tai palauttaa niiden ostohinnan harkintansa mukaan. PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA TÄMÄ TAKUU KORVAA KAIKKI MUUT KIRJALLISESTI TAI MUUTOIN ILMAISTUT TAI OLETETUT TAKUUT JA EHDOT JA HP ERITYISESTI TORJUU PÄTEMÄTTÖMINÄ OLETETUT TAKUUT TAI EHDOT MYYNTIKELPOISUUDESTA, TYYDYTTÄVÄSTÄ LAADUSTA TAI SOPIVUUDESTA JOHONKIN TIETTYYN TARKOITUKSEEN. PAIKALLISEN PAKOTTAVAN LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA HP TAI SEN TOIMITTAJAT EIVÄT VASTAA SUORANAISISTA, ERITYISISTÄ, SATTUMANVARAISISTA, SEURAAMUKSELLISISTA (MUKAAN LUKIEN TIETOJEN MENETYKSESTÄ TAI RAHALLISESTA TAPPIOSTA JOHTUVISTA) TAI MUISTA VAHINGOISTA RIIPPUMATTA SIITÄ, MIHIN KORVAUSVAATIMUS PERUSTUU. TÄMÄN LAUSEKKEEN TAKUUEHDOT TÄYDENTÄVÄT TÄMÄN TUOTTEEN HANKINTAA KOSKEVIA PAKOLLISIA LAKISÄÄTEISIÄ OIKEUKSIA, EIVÄTKÄ NE SULJE POIS, RAJOITA TAI MUUTA KYSEISIÄ OIKEUKSIA VAAN OVAT NIIDEN LISÄNÄ, PAITSI LAINSÄÄDÄNNÖN NIIN SALLIESSA.