Laajempi haku etsi
Kirjaudu Kirjaudu

HP C6821A tulostuspaperi A3 (297x420 mm) Kiilto Valkoinen

HP Superior kiiltävä mustesuihkupaperi, 180 gsm, 50 arkkia, A3, 297 x 420 mm € 37,42 Hewlett Packard

Hewlett Packard

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Hewlett Packard - HP C6821A tulostuspaperi A3 (297x420 mm) Kiilto Valkoinen
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Valokuva paperit
Varasto saldo 16
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

C6821A

GTIN

0025184222642

Dokumentaatio
HP Superior Inkjet Paper 180
Kuvaus

HP C6821A. Paperin koko: A3 (297x420 mm), Suositeltu käyttö: Mustesuihkutulostus, Materiaalin viimeistely: Kiilto. Arkkia per pakkaus: 50 arkkia. Pakkauksen paino: 1,22 kg. Tuotteita lavalla: 250 kpl, Mitat (LxSxK): 460 x 322 x 19 mm, Paino: 1,13 kg

HP Professional -kiiltomustesuihkupaperi on raskas paperi, jossa on kirkas valkoinen pinnoite kummallakin puolella. Paperi on suunniteltu mainosmateriaalien, esitteiden ja lehtisten tulostamiseen nopeasti, helposti ja taloudellisesti.

Säästä pienissä painosmäärissä HP Professional -kiiltomustesuihkupaperilla. Optimoitu tulostuslaatu ja luotettavuus HP Inkjet -tulostimilla. Sopii myynninedistämismateriaaliin, liiketoiminnassa tarvittaviin valokuviin, kuvia sisältäviin asiakirjoihin ja muuhun markkinointimateriaaliin.Voit luoda ammattimaisilta näyttäviä väriasiakirjoja, jotka tekevät asiakkaisiisi vaikutuksen. Tämä 180 g/m²:n raskas paperi on riittävän tukevaa postitukseen mutta silti helppo taittaa.Tämän paperin päällyste tuottaa hämmästyttävän laadun kuville ja tekstille. Värit ovat eloisia ja mustat syviä.
Molemminpuolinen päällyste mahdollistaa kaksipuolisen tulostuksen. Hyvä läpikuultamattomuus estää tulostusjälkeä näkymästä läpi.- Save on small print runs with HP Professional Glossy Inkjet Paper. Optimised print quality and reliability with HP inkjet printers. Ideal for promotional literature, business photos and image-intensive documents and other marketing collateral.
- Create professional-quality colour documents that will impress your customers. With its 180 g/m², this heavyweight paper is sturdy enough for postal handling and yet easy to fold.
- This paper’s coating produces striking image and text quality, with vibrant colours and deep blacks. It is coated on both sides for two-sided printing, with a high opacity for minimal show through.

Takuu: Tällä HP-tuotteella on takuu. Lisäksi HP:n asiakastukipalvelut ovat sen käyttäjien apuna.
Vakiotakuulauseke: Tällä HP-tuotteella on maailmanlaajuinen takuu. Lisäksi HP:n asiakastukipalvelut ovat sen käyttäjien apuna. Jos et ole täysin tyytyväinen, käy HP:n sivustolla http:///support katsomassa tietoja HP:n huollosta ja tuesta tai palauta tuote ostopaikkaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.