etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Lenovo ThinkPad X1 Extreme Musta Kannettava 39,6 cm (15.6") 3840 x 2160 pikseliä Kosketusnäyttö 2,20 GHz 8. sukupolven Intel® Core™ i7 i7-8750H

Intel Core i7-8750H (9MB Cache, 2.2GHz), 16GB DDR4-SDRAM, 512GB SSD, 39.6 cm (15.6") 4K Ultra HD 3840 x 2160 Touch, Intel UHD Graphics 630, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (4GB GDDR5), WLAN, Bluetooth, Webcam, Windows 10 Pro 64-bit € 3.226,72 Lenovo

Lenovo

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Lenovo - Lenovo ThinkPad X1 Extreme Musta Kannettava 39,6 cm (15.6") 3840 x 2160 pikseliä Kosketusnäyttö 2,20 GHz 8. sukupolven Intel® Core™ i7 i7-8750H
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Peruskannettavat
Varasto saldo 35
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

20MF000TMX

GTIN

0193124446516

Dokumentaatio
leaflet
manual pdf
ThinkPad X1 Extreme Product Tour
Kuvaus

Lenovo ThinkPad X1 Extreme. Tuotetyyppi: Kannettava, Kotelo: Simpukka. Prosessorityyppi: 8. sukupolven Intel® Core™ i7, Prosessori: i7-8750H, Suorittimen taajuus: 2,20 GHz. Näytön halkaisija (tuuma): 39,6 cm (15.6"), Näytön erottelutarkkuus: 3840 x 2160 pikseliä, Kosketusnäyttö. Sisäinen muisti: 16 GB, Sisäinen muisti (tyyppi): DDR4-SDRAM. Kokonaismuisti: 512 GB, Tallennusmedia: SSD-levy. Integroitu näytönohjain. Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro. Tuotteen väri: Musta

Äärimmäistä tehoa. Äärimmäisen helppo pitää mukana. Äärettömät mahdollisuudet.
Useaa näyttöä tukeva ThinkPad X1 Extreme suoriutuu vaivatta vaativistakin laskentatehtävistä, kuten intensiivisistä tietokonepeleistä tai upeista kokemuksista sekoitetussa todellisuudessa (MR, mixed reality) ja virtuaalitodellisuudessa (VR, virtual reality). Tämä huippukevyt tehopakkaus tarjoaa myös mahdollisuuden Dolby Vision® -tekniikkaa käyttävään 4K-kosketusnäyttöön sekä digitaalisen kynän tukeen. ThinkPad on nyt äärimmäisen tehokas!

Jokaiselle jotakin – erityisesti IT-järjestelmänvalvojille
Työntekijät arvostavat tämän laitteen helppoa kannettavuutta ja raskaansarjan suorituskykyä, kun taas IT-järjestelmänvalvojat pitävät siitä ThinkPad-nimen sekä nimen mukanaan tuomien ominaisuuksien vuoksi: vankat tietoturva- ja suojausominaisuudet, luotettavuus sekä muotoilu ja viimeistely, joita arvostetaan ympäri maailman. Maailmanlaajuiset huoltovaihtoehdot pitävät tietokoneen suojattuna, ja sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten Glance-katseentunnistus ja RapidCharge-pikalataus, parantavat tuottavuutta.

Ihastuttava muotoilu
Voit valita X1 Extreme -kannettavallesi kevyen täysteräväpiirtonäytön ilman kosketustoimintoa. Vaihtoehtoisesti voit kohdistaa valintasi huikeaan Dolby Vision™ HDR (High Dynamic Range) ‑4K-näyttöön, jossa on 100 %:n väriasteikko. Nauti entistä paremmasta kirkkaudesta ja kontrastista, uskomattoman todenmukaisista väreistä ja hienostuneista yksityiskohdista.

Luo multimediaa tai rentoudu sen parissa
X1 Extremen 6 ytimellä varustettu H-sarjan Intel®-suoritin ja NVIDIA® GeForce® -näytönohjain suoriutuvat tehtävästä kuin tehtävästä huippunopeasti. Laitteessa on valmius Oculus Riftin ja muiden johtavien VR- ja MR-lasien vaivattomaan kytkemiseen ja käyttämiseen. Riippumatta siitä pelaatko, luotko sisältöjä, tutkitko maailmaa nojatuolistasi käsin vai katseletko suoratoistovideoita, kuvataajuus pysyy korkeana eikä pätki. Kun lisäät kosketusnäytölliseen tietokoneeseen digitaalisen kynän, luonnosten ja korjausten tekemisestä, dokumenttien allekirjoittamisesta sekä sisältöjen luomisesta tulee X1 Extremellä vieläkin hauskempaa!

Kuulee joka sanan
Cortana Premiumilla voit antaa puhekomentoja X1 Extremelle jopa toiselta puolelta huonetta. Integroidut 360 asteen kohinaa vaimentavat vapaakenttämikrofonit takaavat, että tietokone kuulee sinut. Laitteen saa herätettyä yhdellä lausahduksella. Tiedostot ja kalenteritapahtumat löytyvät nopeasti ja vaivattomasti. Voit jopa asettaa järjestelmän valmiustilaan, mikä kasvattaa akun kestoa. Sano, mitä mielessäsi on, ja paranna samalla tuottavuuttasi.

Tehty kestämään. Päivästä toiseen.
Kuten kaikki ThinkPadit, myös X1 Extreme testataan 12 sotilastason vaatimuksen mukaisesti, ja sille tehdään yli 200 laatutarkastusta. Näin varmistetaan, että se toimii ääriolosuhteissa. Kun ostat ThinkPadin, voit olla varma siitä, että rahallesi erinomaisen vastineen tarjoava laite on läpäissyt alan kattavimmat testaukset. Voit luottaa siihen, että tämä kannettava toimii niin napajäätiköillä kuin hiekkamyrskyissäkin ja selviää niin painottomuudesta kuin roiskeista ja pudotuksistakin.

Tunnissa tyhjästä 80 prosenttiin
X1 Extremen akku kestää jopa 15 tuntia. Ja jos akku on loppumassa, RapidCharge-tekniikka lataa akun 80 prosenttiin vain tunnissa. Niinpä voit ladata akun tunnin lounastauon tai lentojen vaihdon aikana siten, että se kestää jopa 12 tuntia. Mitä muuta voisit kaivata liikkuvaa elämäntyyliä varten?

*Perustuu MobileMark 2014 -mittauksen testeihin. Akun kesto vaihtelee merkittävästi asetusten, käytön ja muiden tekijöiden mukaan.

Pysy yhteydessä
X1 Extremen ja muiden laitteiden välisen nopean tiedonsiirron mahdollistava USB-C Thunderbolt™ 3 -tekniikka tukee samanaikaisesti sekä korkearesoluutioisia näyttöjä että tehokkaita tietolaitteita. Tietojen ja kuvasignaalin siirtämisen lisäksi tämä tehokas liitäntäteknologia voi vastata vastaa koko järjestelmän virransyötöstä.

Kuinka monta on liikaa?
X1 Extreme tukee jopa neljää erillistä näyttöä. Niiden avulla monimutkaiset laskutoimitukset, päiväkauppa tai valtavien tietomassojen analysointi hoituu sujuvasti. Valinnainen infrapunakamera käyttää lisäksi Glance-tekniikkaa, joka yhdistää kasvojen-, silmän- ja katseentunnistuksen. Sen ansiosta hiiren osoitin kohdistuu oikeaan paikkaan ja ohjelmaikkunat muuttuvat pelkästään silmiä liikuttamalla! Tietokoneen käyttämisestä tulee entistä intuitiivisempaa ja samalla tuottavuus kasvaa – varsinkin, jos käytössä on useita näyttöjä.

With 8.2 million pixels, be mesmerized by the 4K experience. The spectacular 3840 x 2160 resolution delivers your content in jaw-dropping quality with true-to-life definition and 178º wide-viewing angles. And with optional touch, you can control your PC right from the screen.
 
Added Security with Faster Data Encryption\nThe Intel® Advanced Encryption Standard New Instructions (Intel® AES-NI) enable fast and secure data encryption and decryption for better performance and less risk from timing and cache-based attacks than table-based software implementations. Intel AES-NI supports usages such as standard key lengths, standard modes of operation, and even some nonstandard or future variants.