etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Lexmark CS622de Väri A4

10.922 cm (4.3") , 308 x 442 x 421 mm, 21 kg, 38 ppm, 1200 x 1200 dpi, 90.3 - 105 g/m2, Dual Core, 1000 MHz, 1024 MB € 554,89 Lexmark

Lexmark

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Lexmark - Lexmark CS622de Väri A4
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Laser/LED tulostimet
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

42C0091

Dokumentaatio
manual pdf
leaflet
User manual
Folder (PDF)
Kuvaus

Lexmark CS622de. Tulostustekniikka: Laser, Väri, Maksimi pulssisuhde: 100000 sivua kuukaudessa. Suurin ISO A-luokan paperikoko: A4. Tulostusnopeus (musta, normaalilaatu, A4/US Letter): 38 ppm. Vakiosyöttökapasiteetti (arkkia): 251 arkkia. Vakiotulostuskapasiteetti: 125 arkkia. Kaksipuolinen tulostus. Tuotteen väri: Harmaa, Valkoinen

Tehty kestämään
Teräsrunko, pitkäikäinen kuvantamisjärjestelmä ja kestävä paperinsyöttöjärjestelmä, joka käsittelee luotettavasti erilaisia materiaalityyppejä ja -kokoja, kestää kovaakin käyttöä ja on pitkäikäinen missä tahansa ympäristössä. Siinä on valinnainen alusta jopa 1 451 sivun kokonaissyötölle, ja suositeltu kuukausittainen sivumäärä on jopa 10 000 sivua, joten huoltoon kuluu entistä vähemmän aikaa ja aikaa jää tulostukseen enemmän.

Helppoa vuorovaikutusta
4,3 tuuman e-Task-värikosketusnäytössä on tarkka, responsiivinen, tabletinkaltainen käyttöliittymä monikosketuksella. e-Task-käyttöliittymästä pääset käyttämään runsaasti erilaisia helppokäyttö- ja tuottavuussovelluksia. Lisäksi sen etupaneelissa on uusi virtapainike ja USB-portti suoratulostusta varten sekä turvallinen selainpohjainen laitehallinta, joten sen kanssa on entistäkin helpompi toimia.

Väri, joka vain vaikuttaa kalliilta
PANTONE®-kalibroinnin, upotettujen värinäytesivujen ja Lexmarkin värien vaihdon ansiosta tulostat tarkat, ammattimaiset värit omissa tiloissasi. Lisäksi säästät väriainetta laitteeseen kuuluvilla työkaluilla, joilla voit valita milloin tulostat ja kuinka runsaalla värillä. Lisäksi siihen mustavalkotulostusajurit, käyttäjäpohjaiset väritulostusluvat ja -kiintiöt, globaali väritiheydenhallinta, kohdekohtainen värinsäästäjä, esikatselu ja monia muita ominaisuuksia.

Perinteiset liitynnät, langaton helppous
Sen lisäksi, että laitteessa on USB ja gigatavun ethernet, siihen voi ottaa yhteyden myös AirPrintillä, Google Cloud Printillä ja Moprialla missä tahansa verkossa entisellä Wi-Fillä. Valinnainen Wi-Fi-kortti tuo lisäksi turvallisen, suoran mobiilitulostusyhteyden. Lexmarkin mobiilitulostuksella tulostus onnistuu vain komennon antamalla, tulostimen valitsemalla ja työn noutamisella.

Energiatehokkuus
Hyödynnä jokainen watti energianhallintaominaisuuksilla, jotka pienentävät virrankulutusta laitteen ollessa aktiivisena tai lepotilassa. Matala kiinnityslämpötila, automaattinen prosessorin ytimen hallinta työkuorman mukaan ja kaksipuolinen tulostus vakiona yhdessä auttavat laitetta saavuttamaan EPEAT® Silver -luokituksen ja ENERGY STAR® (2.0) -sertifikaatin. Siitä hyötyy niin maapallo kuin yrityksesi budjettikin.

Kaiken kattava suojaus
Lexmarkin laaja-alainen lähestymistapa tuoteturvallisuuteen on suunnittelun perustana kaikissa Lexmark-laitteissa. Lexmarkin suojausominaisuudet pitävät tiedot turvassa asiakirjoissa itsessään, laitteessa, verkossa ja kaikissa niiden välillä olevissa pisteissä. Tästä syystä Keypoint Intelligence - Buyers Lab on myöntänyt Lexmarkille arvostetun BLI PaceSetter -palkinnon asiakirjojen kuvauksenturvallisuudesta. Tämä Lexmark-tuote täyttää uuden EU:n laajuisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

- Värilaser
- Kaksipuolinen tulostus: Sisäänrakennettu kaksipuolisuus
- Tulostusnopeus: 38 s/min
- Suositeltava kuukausittainen käyttö sivuina: 1500 - 10000 sivua

Takuu: 1-Year Onsite Repair, Next Business Day