etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Lexmark 12A5845 värikasetti Alkuperäinen Musta 1 kpl

Optra T riitto-palautusvärikasetti (25k) € 443,88 Lexmark

Lexmark

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Lexmark - Lexmark 12A5845 värikasetti Alkuperäinen Musta 1 kpl
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Laservärit ja kasetit
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

12A5845

GTIN

0734646222037

Kuvaus

Lexmark 12A5845. Mustan väriaineen riittävyys sivuina: 25000 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Musta, Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

Kasetti ei ole yhteensopiva aiempien Optra-tulostimien kanssa

Lexmark on valmistanut Optra T -laservärikasetin olennaiseksi osaksi lasertulostimien Optra T -perhettä. Kasetit on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan Optra T -lasertulostimien ainutlaatuisia vaatimuksia. Kasetit tuottavat yhtenäistä erinomaista laatua koko ilmoitetun käyttöikänsä ajan mukaanlukien 1200dpi-tulostustarkkuutta pehmeällä harmaasävyllä, jopa 35 sivua minuutissa -tulostusnopeutta, erittäin luotettavaa kaksipuolista tulostusta sekä kykyä tulostaa useille eri tulostusmateriaaleille kuten kserografiselle paperille, korteille, kalvoille ja tarroille. Edistyneen suunnittelun ansiosta siirtoyksikön harjoja ei enää tarvita peruslaitteissa käytettävissä Optra T -värikaseteissa. Tarratulostussovellukset vaativat öljyttyjä siirtoyksikön harjoja. Värikasettien muotoilu takaa kasettien helpon ja puhtaan asentamisen ja poiston.

Yhteensopivuus

Optra T -värikasettia voi käyttää vain Optra T -perheen tulostimille. Sitä ei voi käyttää aiempien Lexmarkin sukupolvien tulostimien kanssa. Nykyisiä värikasetteja, mukaanlukien Optra S ja Optra Se -värikasetteja ei voi käyttää Optra T -tulostimissa teknisten yhteensopimattomuuksien takia. Tulostus Optra T -lasertulostimilla on edullista suuren kapasiteetin ja kilpailukykyisen hinnan ansiosta. Kun tähän lisätään Lexmarkin palautusvärikasetin etukäteisalennus, yksittäiskasettiratkaisun säästö ja 25 000 sivun johtava riittoisuus, Optra T -laservärikasetit tarjoavat alansa edullisemman tulostusratkaisun kokonaiskustannuksen.

Lexmarkin palautusvärikasetit

Lexmarkin palautusvärikasetit ovat edullisempia verrattuna tavallisiin värikasetteihin, kun käyttäjä sitoutuu käyttämään kasettia vain kerran ja palauttamaan kasetin ainoastaan Lexmarkille uudelleenkäyttöä varten tai kierrätettäväksi. Saatavilla on myös tavallisia värikasetteja, joihin ei kuulu mitään sopimusta. Myös tavalliset värikasetit ovat kierrätettäviä Lexmarkin värikasettien keräysohjelman kautta veloituksetta.

Lexmarkin värikasettien keräysohjelma

Lexmarkin värikasettien keräysohjelmassa värikasetteja kerätään monella eri tavalla, ja yhteistyötä tehdään maailmanlaajuisesti. Keräysohjelma on aina ilmainen laitteen käyttäjälle ja suunniteltu helppokäyttöiseksi. Web-sivulta löytyy maakohtaiset ohjeet ja postipalautustarrat. Tyhjiä värikasetteja voi myös palauttaa Lexmarkin valtuuttamille jälleenmyyjille. Lexmarkin värikasettien keräysohjelma korvaa Operation ReSource(SM) -keräysohjelman. Viimeisen kahdentoista vuoden aikana Lexmark on kierrättänyt tai uudelleenkäyttänyt miljoonia laservärikasetteja, kun tarvikkeiden käyttöä ja jätteen tuottoa on vähennetty huomattavasti.