Laajempi haku etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Lexmark 1382920 värikasetti Original Musta 1 kpl

Optra S -palautusvärikasetti, 7.5k € 274,77 Lexmark

Lexmark

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Lexmark - Lexmark 1382920 värikasetti Original Musta 1 kpl
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Laservärit ja kasetit
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

1382920

GTIN

0734646125796

Kuvaus

Lexmark 1382920. Mustan väriaineen riittävyys sivuina: 7500 sivua, Tulostuskasettien väri(t): Musta, Lukumäärä per pakkaus: 1 kpl

17 600 sivun kapasiteetti vähentää puolella käyttäjän puuttumista laitteen toimintaan, värikasettien varastoimista ja tilaamista verrattuna johtavan kilpailijan uuteen "maksimikapasiteetti" -kasettiin. Suurempi kapasiteetti suojelee samalla ympäristöä kuluttamalla puolet vähemmän kasetteja ja pakkausmateriaaleja.

Vakiokasetit

Ei kompromissia. Koska Lexmarkin vakiokasetit ovat alan johtavia tuotteita, pystyt pitämään kustannukset matalina ja laadun korkeana.

Teknologia

Loistavat tulokset sivusta toiseen, vuodesta toiseen. Lexmarkin ylivoimaisen suunnittelun tuloksena on tulostimen ja värikasetin kokonaisuus, joka merkitsee edullisuutta, luotettavaa laatua ja ympäristövastuullisuutta.

Lexmarkin värikasettien keräysohjelma

Vihreä toiminta ei ole ollut koskaan näin helppoa. Kierrätä kaikki käytetyt Lexmark-tarvikkeesi antamalla meidän huolehtia yksityiskohdista. Se on yksinkertaista ja aina maksutonta.

Lexmarkin palautusohjelman värikasetit

Lexmark Return Program -värikasetit ovat patentoituja värikasetteja, jotka myydään alennettuun hintaan vastineena siitä, että asiakas sitoutuu käyttämään värikasetteja vain kerran ja palauttamaan ne Lexmarkille uudelleentäyttöä tai kierrätystä varten. Nämä patentoidut värikasetit on lisensoitu vain yhtä käyttökertaa varten ja ne lakkaavat toimimasta luovutettuaan tietyn määrän mustetta ja/tai väriainetta. Kasettiin jää vaihteleva määrä mustetta ja/tai väriainetta, kun kasetti pitää vaihtaa. Saatavilla on myös vaihtokasetteja, jotka myydään ilman näitä rajoituksia.