etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Lexmark CX421adn Laser 23 ppm 1200 x 1200 DPI A4

6.096 cm (2.4") LCD, 462 x 442 x 556 mm, 26.8 kg, 25 - 400 %, 23 ppm, 1200 x 1200 dpi, 90.3 - 105 g/m2, Quad Core, 1200 w/ GPU MHz, 1024 MB € 487,07 Lexmark

Lexmark

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Lexmark - Lexmark CX421adn Laser 23 ppm 1200 x 1200 DPI A4
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Monitoimilaitteet-Laser
Varasto saldo 0
Toimitusaika 5-21 päivää
MPN

42C7341

Dokumentaatio
manual pdf
User manual
Kuvaus

Lexmark CX421adn. Tulostustekniikka: Laser, Tulostus: Väritulostus. Suurin resoluutio: 1200 x 1200 DPI, Tulostusnopeus (väri, normaalilaatu, A4/US Letter): 23 ppm. Kopiointi: Värikopiointi, Skannaus: Väriskannaus, Faksaus: Värifaksaus, Kaksipuolinen toiminto: Kopio, Faksi, Tulosta, Skannaus. Suurin ISO A-luokan paperikoko: A4. Vakiosyöttökapasiteetti (arkkia): 251 arkkia, Vakiotulostuskapasiteetti: 150 arkkia. Suoratulostus. Tuotteen väri: Musta, Valkoinen

Väri, joka vain vaikuttaa kalliilta
PANTONE®-kalibroinnin, upotettujen värinäytesivujen ja Lexmarkin värien vaihdon ansiosta tulostat tarkat, ammattimaiset värit omissa tiloissasi. Lisäksi säästät väriainetta laitteeseen kuuluvilla työkaluilla, joilla voit valita milloin tulostat ja kuinka runsaalla värillä. Lisäksi siihen mustavalkotulostusajurit, käyttäjäpohjaiset väritulostusluvat ja -kiintiöt, globaali väritiheydenhallinta, kohdekohtainen värinsäästäjä, esikatselu ja monia muita ominaisuuksia.

Perinteiset liitynnät, langaton helppous
Sen lisäksi, että laitteessa on USB ja gigatavun ethernet, siihen voi ottaa yhteyden myös AirPrintillä, Google Cloud Printillä ja Moprialla missä tahansa verkossa entisellä Wi-Fillä. Valinnainen Wi-Fi-kortti tuo lisäksi turvallisen, suoran mobiilitulostusyhteyden. Lexmarkin mobiilitulostuksella tulostus onnistuu vain komennon antamalla, tulostimen valitsemalla ja työn noutamisella.

Energiatehokkuus
Hyödynnä jokainen watti energianhallintaominaisuuksilla, jotka pienentävät virrankulutusta laitteen ollessa aktiivisena tai lepotilassa. Matala kiinnityslämpötila, automaattinen prosessorin ytimen hallinta työkuorman mukaan ja kaksipuolinen tulostus vakiona yhdessä auttavat laitetta saavuttamaan EPEAT® Silver -luokituksen ja ENERGY STAR® (2.0) -sertifikaatin. Siitä hyötyy niin maapallo kuin yrityksesi budjettikin.

Kaiken kattava suojaus
Lexmarkin laaja-alainen lähestymistapa tuoteturvallisuuteen on suunnittelun perustana kaikissa Lexmark-laitteissa. Lexmarkin suojausominaisuudet pitävät tiedot turvassa asiakirjoissa itsessään, laitteessa, verkossa ja kaikissa niiden välillä olevissa pisteissä. Tästä syystä Keypoint Intelligence - Buyers Lab on myöntänyt Lexmarkille arvostetun BLI PaceSetter -palkinnon asiakirjojen kuvauksenturvallisuudesta. Tämä Lexmark-tuote täyttää uuden EU:n laajuisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Suorituskykyinen ja kestävä
1,2 GHz:n neliydinprosessorinsa ansiosta CX421dn tulostaa jopa 25 [23] sivua minuutissa* ja skannaa jopa 50 [47] kuvaa minuutissa. Siinä on teräsrunko, pitkäikäinen kuvantamisjärjestelmä, helpot päivitykset ja vankka paperinsyöttöjärjestelmä, joten se on valmis pitkäkestoiseen toimintaan missä tahansa ympäristössä.

Helppoa vuorovaikutusta
CX421dn:lle on helppo löytää paikka, sillä sen jalanjälki on pieni. Lisäksi sen etupaneelissa on uusi virtapainike ja USB-portti suoratulostusta varten, 2,4 tuuman LCD-värinäyttö näppäimistöllä ja turvallinen selainpohjainen laitehallinta, joten sen kanssa on helppo toimia.

- Color Laser
- Kaksipuolinen tulostus: Integrated Duplex
- Tulostusnopeus: 23 s/min
- Suositeltava kuukausittainen käyttö sivuina: 800 - 6500 sivua

Takuu: 1-Year Onsite Repair, Next Business Day