etsi
Kirjaudu Kirjaudu

Lexmark CX522ade Laser 33 ppm 1200 x 1200 DPI A4

10.922 cm (4.3") , 462 x 442 x 588 mm, 27.1 kg, 25 - 400 %, 33 ppm, 1200 x 1200 dpi, 90.3 - 105 g/m2, Quad Core, 1200 w/ GPU MHz, 2048 MB € 583,35 Lexmark

Lexmark

Suosikit E-mail Tulosta + - Osta
Jaa
Lexmark - Lexmark CX522ade Laser 33 ppm 1200 x 1200 DPI A4
Tuotteen tiedot
Tuoteryhmä Monitoimilaitteet-Laser
Varasto saldo 3
Toimitusaika 2 päivä (ä)
MPN

42C7371

Dokumentaatio
manual pdf
leaflet
User manual
Folder (PDF)
Kuvaus

Lexmark CX522ade. Tulostustekniikka: Laser, Tulostus: Väritulostus. Suurin resoluutio: 1200 x 1200 DPI, Tulostusnopeus (väri, normaalilaatu, A4/US Letter): 33 ppm. Kopiointi: Värikopiointi, Skannaus: Väriskannaus, Faksaus: Värifaksaus, Kaksipuolinen toiminto: Kopio, Faksi, Tulosta, Skannaus. Suurin ISO A-luokan paperikoko: A4. Vakiosyöttökapasiteetti (arkkia): 251 arkkia, Vakiotulostuskapasiteetti: 150 arkkia. Suoratulostus. Tuotteen väri: Musta, Valkoinen

Suorituskykyinen ja kestävä
1,2 GHz:n neliydinprosessorinsa ja 6 Gt:n muistinsa ansiosta CX522ade tulostaa jopa 35 [33] sivua minuutissa ja voi skannata jopa 50 [47] kuvaa minuutissa. Siinä on teräsrunko, pitkäikäinen kuvantamisjärjestelmä, helpot päivitykset ja vankka paperinsyöttöjärjestelmä, joten se on valmis pitkäkestoiseen toimintaan missä tahansa ympäristössä.

Helppoa vuorovaikutusta
4,3 tuuman e-Task-värikosketusnäytössä on tarkka, responsiivinen, tabletinkaltainen käyttöliittymä monikosketuksella. e-Task-käyttöliittymästä pääset käyttämään runsaasti erilaisia helppokäyttö- ja tuottavuussovelluksia. Lisäksi sen etupaneelissa on uusi virtapainike ja USB-portti suoratulostusta varten sekä turvallinen selainpohjainen laitehallinta, joten sen kanssa on entistäkin helpompi toimia.

Väri, joka vain vaikuttaa kalliilta
PANTONE®-kalibroinnin, upotettujen värinäytesivujen ja Lexmarkin värien vaihdon ansiosta tulostat tarkat, ammattimaiset värit omissa tiloissasi. Lisäksi säästät väriainetta laitteeseen kuuluvilla työkaluilla, joilla voit valita milloin tulostat ja kuinka runsaalla värillä. Lisäksi siihen mustavalkotulostusajurit, käyttäjäpohjaiset väritulostusluvat ja -kiintiöt, globaali väritiheydenhallinta, kohdekohtainen värinsäästäjä, esikatselu ja monia muita ominaisuuksia.

Perinteiset liitynnät, langaton helppous
Sen lisäksi, että laitteessa on USB ja gigatavun ethernet, siihen voi ottaa yhteyden myös AirPrintillä, Google Cloud Printillä ja Moprialla missä tahansa verkossa entisellä Wi-Fillä. Valinnainen Wi-Fi-kortti tuo lisäksi turvallisen, suoran mobiilitulostusyhteyden. Lexmarkin mobiilitulostuksella tulostus onnistuu vain komennon antamalla, tulostimen valitsemalla ja työn noutamisella.

Energiatehokkuus
Hyödynnä jokainen watti energianhallintaominaisuuksilla, jotka pienentävät virrankulutusta laitteen ollessa aktiivisena tai lepotilassa. Matala kiinnityslämpötila, automaattinen prosessorin ytimen hallinta työkuorman mukaan ja kaksipuolinen tulostus vakiona yhdessä auttavat laitetta saavuttamaan EPEAT® Silver -luokituksen ja ENERGY STAR® (2.0) -sertifikaatin. Siitä hyötyy niin maapallo kuin yrityksesi budjettikin.

Kaiken kattava suojaus
Lexmarkin laaja-alainen lähestymistapa tuoteturvallisuuteen on suunnittelun perustana kaikissa Lexmark-laitteissa. Lexmarkin suojausominaisuudet pitävät tiedot turvassa asiakirjoissa itsessään, laitteessa, verkossa ja kaikissa niiden välillä olevissa pisteissä. Tästä syystä Keypoint Intelligence - Buyers Lab on myöntänyt Lexmarkille arvostetun BLI PaceSetter -palkinnon asiakirjojen kuvauksenturvallisuudesta. Tämä Lexmark-tuote täyttää uuden EU:n laajuisen tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

- Värilaser
- Kaksipuolinen tulostus: Sisäänrakennettu kaksipuolisuus
- Tulostusnopeus: 33 s/min
- Suositeltava kuukausittainen käyttö sivuina: 1500 - 8500 sivua

Takuu: 1-Year Onsite Repair, Next Business Day